- Handige links

Podotherapeut

Podotherapeut

Samenwerking met Podotherapeute en Orthopedisch schoenmakerij.

Stel dat u diabetes hebt en daardoor problemen met uw voeten heeft kunt u daarvoor naar de huisarts gaan en bespreken of er voor u een screening gemaakt kan worden en een zorgprofiel opgemaakt kan worden. Aan de hand daarvan kan u doorverwezen worden naar een podotherapeut en vervolgens kan die een  zorgplan opmaken. Aan de hand van het zorgplan mag  ik uw voeten verzorgen en kan ik de gemaakte kosten gedeeltelijk declareren bij de therapeut declareren volgens een aangeleverd contract. U kunt ook info hierover aanvragen bij  uw zorgverzekeraar. 

www.voetzorgfriesland.nl

Gezondheidscentrum Stiens

Ik ben werkzaam in een prachtig mooi gebouw in Stiens waar ik met allerlei andere disciplines samenwerk. Samen kunnen we voor u de beste oplossing vinden voor uw problemen en dat is een voordeel.

Stadtmuller schoenen

Stadtmuller is een grote schoenenzaak in Leeuwarden aan de Tweebaksmarkt nr 43 waar u te kust en te keur kan kiezen uit de meest uitlopende merkschoenen.

Ze hebben Frieslands grootste aanbod van bv Durea, Birkenstock, Waldläufer, Finn Comfort, Panama Jack, Hartjes en SockWell.

Ook is er een aanmeetlocatie voor ( semi ) orthopedisch schoeisel.

U wordt deskundig geholpen.

 

 

Steunkousen

Als u therapeutisch elastische kousen of steunkousen nodig heeft kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van Dantuma

AchilleonZorg

Achilleonzorg is een overkoepeling van vier bedrijven die gericht zijn op het leveren van zorg. De integratie van diverse disciplines betekent een bundeling van expertise: Kennis van beweging, houding en hulpmiddelen binnen de zelfde organisatie. Deze sterke combinatie zorgt er voor da Achilleonzorg zorg op maat kan leveren bestaande uit Orthin orthopedische instrumentenmakerij, Podopedie praktijk voor podotherapie, Grunewald een gerenommeerde schoenenspeciaalzaaken een orthopedische schoenmakerij Versol.

Achilleon zorg is o.a gevestigd in Dokkum in het AHC De Sionsberg

 

ProVoet

ProVoet is de brancheorganisatie van de pedicures in Nederland.